Integritetspolicy

Vi på Diwines värdesätter integriteten hos våra besökare och deras personliga information i högsta grad. Syftet med denna integritetspolicy är att tydligt beskriva hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter när du navigerar på vår webbplats.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Personuppgiftsansvar

Diwines ägs och drivs av Marie Swartling Philip och Peter Philip. Marie Swartling Philip och Peter Philip är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

Vilken information samlar vi in om dig och varför?

Vi samlar endast in personuppgifter som är nödvändiga för att tillhandahålla våra tjänster och förbättra din användarupplevelse. Vi samlar in sådana uppgifter genom vårt nyhetsbrev.

De personuppgifter som Diwines samlar in om dig är:

Kontaktinformation – e-postadress.

Användning av personuppgifter

De insamlade personuppgifterna används huvudsakligen för att möjliggöra kommunikation av vårt nyhetsbrev till dig.

Lagring och skydd av personuppgifter

 Din information lagras säkert på våra servrar och skyddas genom tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra obehörig åtkomst. Vi behåller dina uppgifter endast så länge som det är nödvändigt för de ändamål de samlades in för.

Delning av personuppgifter

Diwines.se delar inte dina personuppgifter med tredjeparter utan ditt samtycke, förutom i situationer där det är nödvändigt enligt lag eller för att skydda våra rättigheter, säkerhet och egendom.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till dina personuppgifter, rätta felaktigheter och återkalla ditt samtycke när som helst. Om du har några frågor om vår integritetspolicy eller hur dina personuppgifter behandlas, är du välkommen att kontakta oss på info@diwines.se

Ändringar i integritetspolicyn

Diwines har rätt att när som helst genomföra ändringar i sin integritetspolicy, i den mån det är nödvändigt för att uppfylla nya juridiska eller tekniska krav. Vänligen notera att den senaste versionen av integritetspolicyn alltid finns tillgänglig på vår webbplats.

Kontakta oss

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta oss på info@diwines.se

Integritetspolicyn uppdaterades den 22 augusti 2023.

Vårt motto

Enkelhet och njutning utan att vara sommelier, vad du tycker är gott är det viktigaste.

Vårt fokus

Tänka utanför boxen – vårt fokus är att söka viner från spännande vinmakare i såväl mindre kända men även kända vinländer. Vi strävar efter att vara öppna och nyfikna, att bryta ny mark helt enkelt.

Vårt sortiment

Vi väljer ut bra kvalitetsviner med bra pris/smak relation mestadels i det övre pris-spannet. Dels smakar vi alltid av vinerna själva och dessutom får vår sommelier ge sina utlåtande och bara om vi båda tycker pris/kvalitet relationen är bra så tar vi in vinet i vårt sortiment.

Är du över 20?

Vi måste säkerställa att du har rätt ålder inne för att få besöka vår hemsida.